Home
item13a
Speciaal beslag / cytek

Western

item12a
item11a
item10a
item9a
item2
item7a
item6a
item5a
item4a
item3a
item2a1a
item2a2b
item2a2a1
item2a1b1
item2a1c1
item2a3a
item2b2
item2a1d
item2a5
item2c
item2d2
item2d1a
item2a4a1
item2a4b

Ik werk in heel Nederland als hoefsmid en ik adviseer Cytek beslag

Wat doet dit voor uw paard?

 

Cytek werkt aan de algehele gezondheid van je paard. Het grote verschil tussen een traditioneel ijzer en Cytek is dat elk traditioneel ijzer van het principe uitgaat dat het slechts op de hoefwand dragend moet zijn. Cytek is wand- én zooldragend en geeft de hoef alle vrijheid; voor groei, beweging en slijtage. Het ontwerp achter Cytek is het resultaat van een 10 jarig proces van onderzoek en ontwikkeling door mensen die écht geinteresseerd zijn om paarden in de meest optimale staat van gezondheid en prestatie te brengen. U kunt er van overtuigd zijn dat het resultaat van die ontwikkeling, het Cytek ijzer zoals nu gebruikt wordt, slechts één doel heeft: een beter paard. Cytek laat de hoef functioneren zoals dat bedoeld is; in beweging, in balans en als extra bloedpomp naast het hart.

 

De mensen die paarden echt kennen en echt om paarden geven, worden zich steeds meer en beter bewust van het feit dat er grote waarde moet worden gehecht aan het onderhouden van een zo natuurlijk mogelijke vorm van de hoef.

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dieren met natuurlijk afgesleten hoeven veel minder last hebben van hoefproblemen dan gedomesticeerde dieren. Ofschoon het concept van natuurlijk hoefonderhoud gegrond is en een groeiende schare aanhangers kent, zijn hoefijzers nog steeds nodig in de leefomgeving van sommige gedomesticeerde paarden.

 

Het Cytek hoefijzersysteem is ontworpen om de gezondheid en de prestaties van paarden te optimaliseren. Dit wordt bereikt door een goed begrip van de anatomie en fysiologie van paarden in het algemeen en de hoef in het bijzonder. Dit holistische concept betekent een ware revolutie in de wereld van hoefsmeden en vooral voor paarden en hun bezitters. De resultaten zijn vrolijkere en gezondere paarden en tevreden, opgeluchte gebruikers.

logowebsite
hoeff
HomeHomeBeslaan en zoBeslaan en zoSpeciaal beslag / cytekOns veulenOns veulenTransportTransportContactContactGastenboekGastenboekSpreekbeurtSpreekbeurtLinksLinksVoorwaardenVoorwaardenAndere aspecten Andere aspectenFilmpje de hoefsmidFilmpje de hoefsmidFotoboekFotoboekitem2a2bitem2a2a1item2a1b1item2a3aitem2a1ditem2a5item2d1a
FreeCounter